| مهمان گرامی، خوشآمدید! |
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت نام کنید.
|
| آمار انجمن |
» اعضا: 3,808
» آخرین عضو: 27gtecch
» موضوعات انجمن: 1,321
» ارسالهای انجمن: 1,481
آمار کامل
|
| کاربران آنلاین |
در حال حاضر 55 کاربر آنلاین وجود دارد. » 0 عضو | 54 مهمان Google
|
| آخرین موضوعها |
Assassin’s Creed
انجمن: بازی
آخرین ارسال توسط: کاربر
08-29-2020, 06:54 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 1,052
|
سامانه سهام عدالت
انجمن: سایر مطلبها
05-05-2020, 05:31 PM
» بازدید: 5,812
|
خدمات گچبری تهران | گچبری...
آخرین ارسال توسط: seoupdate
04-27-2020, 08:55 AM
» بازدید: 1,793
|
کاربرد سوئیچ شبکه چیست ؟
آخرین ارسال توسط: azade1992
04-06-2020, 10:41 AM
» بازدید: 1,776
|
دیجیتال مارکتینگ
آخرین ارسال توسط: mehri701
04-02-2020, 12:49 PM
» بازدید: 1,973
|
ثبت لوکیشن در گوکل
04-02-2020, 12:47 PM
» بازدید: 1,882
|
مشاوره دیجیتال مارکتینگ
04-02-2020, 12:44 PM
» بازدید: 1,789
|
لحظه تحویل سال 1399 هجری ...
03-15-2020, 08:36 AM
» بازدید: 1,977
|
احتمال برخورد شهاب سنگ عظ...
03-13-2020, 04:13 PM
» بازدید: 1,771
|
روش های فراگیری زبان
انجمن: گوناگون
آخرین ارسال توسط: zohre22
03-07-2020, 01:00 PM
» بازدید: 1,431
|
|
|
| طلاق بعد از عقد و وضع مهریه |
|
ارسال کننده: کاربر - 10-14-2015, 06:32 PM - انجمن: حقوق
- بدون پاسخ
|
 |
اگر بعد از عقد پسر بخواهد دختر را طلاق بدهد و دختر را نیز بلاتکلیف بگذارد و پسر به دختر بگوید فلان مبلغ که کمتر از مهریه است را بگیر و با طلاق هم موافقت کن و اگر موافقت نکنی همچنان بلاتکلیف خواهی ماند آیا دختر می تواند مهریه را مطالبه نماید یا راه قانونی دیگری به خاطر این بلاتکلیفی از طرف پسر دارد؟همچنین آیا برای نفقه که پسر خرجی ای نمیداده به دختر می توان اقدامی نمود؟
مهریه را می توانید مطالبه نمایید همچنین در مورد نفقه بعد از عقد نکاح به زوجه تعلق گرفته و می توانید هم کیفری مبنی بر ترک انفاق و هم حقوقی برای مطالبه نفقه اقدام نمایید.
در مورد اینکه می گویند با گرفتن فلان مبلغ زن طلاق بگیرد نمیتوانند اجبار به کار گیرند و زن میتواند مهریه را مطالبه نماید و مرد موظف به پرداخت نفقه هم هست مگر اینکه زن در ایمنمورد با شوهر توافق نماید که فلان مبلغی که کمتر یا بیشتر از مهریه است را بگیرد و درخواست طلاق دهند
|
|
|
| لیست قیمت موبایل نیوشا |
|
ارسال کننده: کاربر - 10-13-2015, 05:51 PM - انجمن: فروشگاهها و لیست قیمت
- بدون پاسخ
|
 |
موبایل نیوشا:
اصفهان-میدان احمد آباد-خیابان احمد آباد-بعد از بازار گلستان
تلفن تماس و سفارس:03132265830
خرید و فروش کلی و جزئی انواع تلفن همراه،تبلت،دوربین دیجیتال -ارسال به تمام نقاط کشور
دانلود لیست گوشی ها:
[attachment=10]
به علت نوسان قیمت در صورت نبود موجودی یا قیمت با پیامک یا از طریق @asemankala درخواست دهید.
|
|
|
| قوی ترین آنتی بیوتیک طبیعی معجون عسل،زرد چوبه و زنجبیل |
|
ارسال کننده: کاربر - 10-13-2015, 05:31 PM - انجمن: خواص میوه ها
- بدون پاسخ
|
 |
در هنگام سرماخوردگی و بسیاری از بیماریهای دیگر هم چنین برای پیشکیری و تقویت و بالا بردن ایمینی بدن می توانیم از معجون زنجبیل،زردچوبه و عسل استفاده نماییم.
زنجبيل یک ريشه شگفت انگيز با اثر آنتي بيوتيک می باشد همچنین به هضم غذا کمک نموده سم زدايي ، عفونت، التهاب، درد مفصل، گردش ضعيف خون، حالت تهوع و ... را درمان می کند.
زردچوبه: آنتي اکسيدان قوي ای می باشد که از بدن به ويژه کبد سم زدايي مي کند. براي هضم بهتر غذا، درمان تب، عفونت ها و التهاب ها نیز موثر است. ماده فعال زردچوبه کورکومين می باشد که خاصيت هاي مشابه داروهاي ضدالتهاب دارد.
طرز تهیه نصف پیمانه معجون عسل،زردچوبه و زنجبیل:
عسل طبیعی یا ارگانیک:نصف پیمانه
زنجبیل تازه:2 تا 4 قاشق مربا خوری بصورت رنده شده
زردچوبه:2 قاشق مرباخوری
لیموترش زنده شده:یک عدد
فلفل سیاه:به مقدار لازم
تمام مواد بالا را در یک ظرف مخلوط می کنیم و چند قاشق آب به آن اضافه می کنیم.
یک قاشق از این معجون را می توانیم با یک لیوان آب یا با چایی استفاده کنیم.
|
|
|
| سوال در مورد جراحی زیبایی و پلاستیک صورت،بینی و ... |
|
ارسال کننده: کاربر - 10-13-2015, 05:30 PM - انجمن: سایر
- بدون پاسخ
|
 |
سوال کاربر:
سلام.قصد دارم برای جراحی پلاستیک و زیبایی همینطور عمل جراحی زیبایی بینی خودم به یک جای خوب مراجعه کنم در تبلیغات گزینه های مختلفی بود همینطور قیمت هم مهم هست و چطور میشود یک جای مناسب و با قیمت مناسب پیدا نمود؟
جواب کارشناس:
سلام.جراحی پلاستیک Plastic surgery یا همان عمل زیبایی یک تخصص پزشکی است و در دو زمینه بازسازی نقص*های جسمی و زیباترکردن شکل عادی بکار برده می شود.جراحی زیبایی یک کار تخصصی است و شکی نیست که باید به پزشک متخصص مراجعه کنید.البته اگر مشکل یا بیماری خاصی ندارید بهتر است اقدام به عمل زیبایی ننمایید البته این را هم پزشک تشخیص خواهد داد و البته پزشک متخصص جراحی زیبایی بینی.در تبلیغات به دنبال کمترین هزینه نباشید چرا که کار عمل زیبایی و عمل بینی یک کار تخصصی است و در صورت نیاز به عمل زیبایی و عمل بینی تعرفه آن نیز مشخص است که با مشورت با پزشک متخصص و پس از معاینه حدود هزینه و مبلغ عمل زیبایی و عمل بینی معلوم می شود.پزشک متخصص در زمینه جراحی زیبایی و عمل بینی حتما باید یک متخصص بیهوشی نیز در هنگام عمل زیبایی و جراحی بینی کنار خود داشته باشد
|
|
|
| اختیار اموال زنی که شوهر دارد چگونه است؟ |
|
ارسال کننده: کاربر - 10-13-2015, 05:29 PM - انجمن: حقوق
- بدون پاسخ
|
 |
اختیار اموال زن آیا با شوهر است یا با خود زن؟یعنی زن بدون اجازه شوهر می تواند هر گونه دخل و تصرفی در اموال خودش داشته باشد یا باید از شوهر اجازه بگیرد؟
|
|
|
| مشارکت در ساخت و ساز |
|
ارسال کننده: کاربر - 10-13-2015, 05:28 PM - انجمن: حقوق
- پاسخ (2)
|
 |
سوال کاربر:
با سلام
طی قراردادی با صاحب یک ملک،قرار شد یک آپارتمان بصورت مشارک بسازیم و طبقه سوم که تمام شد طبق قرارداد یک طبقه به نام بنده بخورد و شرط فسخ هم با هزینه معینی در نظر گرفته شد.البته چندماه است که من طبق قرارداد ساختمان را تمام نموده ام و همه طبقات ساخته شده اما شریکم که صاحب ملک هست چون ارزش آپارتمان بالا رفته می گوید مبلغی که در قرارداد بابت فسخ ذکر شده را پرداخت می نماید و طبقه ای که قرار بود را انتقال نمی دهد.آیا می تواند قرارداد را فسخ نماید با اینکه کار تمام شده؟در صورت فسخ آیا می توانم طبق قرارداد طبقه را به نام خودم نمایم یا درخواست خسارتی و ضرر و زیانی غیر علاوه بر مبلغ فسخ قرارداد نمایم؟
جواب کارشناس:
سلام
در اینمورد باید متن دقیق و شرایط فسخ قراردادتان را یک وکیل با تجربه بررسی نماید.اما شما شرط فسخ قرار داده اید و زمانی نیز برای آن مشخص ننموده اید و شرایط قرارداد قابل اعمال می باشد.
|
|
|
| در صورتی که موجر مواردی در قرار داد را رعایت نکرده باشد می توان قرارداد را فسخ نمود؟ |
|
ارسال کننده: کاربر - 10-13-2015, 05:27 PM - انجمن: حقوق
- بدون پاسخ
|
 |
در صورتی که موجر مواردی در قرار داد را رعایت نکرده باشد می توان قرارداد را فسخ نمود؟
سلام.پس اینکه چند روز از قرارداد اجاره گذشته متوجه شدم موجر مواردی که در قرارداد اجاره بیان شده کامل رعایت نکرده مثلا موجر در قرارداد اجاره بیان کرده ساختمان رنگ شده با کابینت که رنگ ساختمان چندان مناسب نیست و نیاز به رنگ مجدد دارد همچنین کابینتها پوسیده و باید رنگ و تعمیر اساسی شوند یا تعویض گردند. پول رهن پرداخت شده و منزل را در قراداد اجاره که امضا نمودم تحویل گرفته ام.آیا می توانم این قرارداد اجاره را فسخ کنم و همچنین مبلغی که بابت فسخ در قرارداد اجاره ذکر شده را پرداخت ننمایم؟
سلام
رنگ و کابینت چیزی است که به روئت رسیده یعنی اینکه ساختمان را تحویل گرفته اید یعنی قبلا آنچه موجر در مورد ساختمان بیان کرده دیده اید و به روئت شما رسیده و ساختمان را تحویل گرفته اید.می توانید انجام این کارها مانند رنگ و تعمیر یا نوسازی کابینت ها را از موجر بخواهید اما چون ساختمان را تحویل گرفته اید نمیتوانید به این دلیل فسخ نمایید.اگر شرط فسخ در قرارداد ذکر نموده اید می توانید در صورتی لزوم با موجر برای فسخ توافق نمایید یا با توجه به شرایط فسخ ،یکطرفه آن را فسخ کنید که باید هزینه فسخ را طبق قرارداد اجاره بپردازید
|
|
|
| اقدام قانونی در مورد شوهرانی که بی مسئولیت هستند و کار نمیکنند |
|
ارسال کننده: کاربر - 10-13-2015, 05:26 PM - انجمن: حقوق
- بدون پاسخ
|
 |
سوال کاربر:از ابتدای ازدواجمان شوهرم چندان به کار و کسب درآمد دلبند نبود و خودم مجبور بودم برای خرجی خانواده کار کنم حتی صاحب فرزند هم که شدیم نه تنها این وضع وی بهتر نشد که بدتر هم شد و با توجه به اینکه شاغل بودم خرجی را می دادم و شوهرم اصلا در این سالها نفقه نداده است.آیا می توانم در این زمینه از نظر قانونی اقدامی انجام دهم مثلا مهریه ام را به اجرا بگذارم یا ... البته با توجه به اینکه درآمدی ندارد در به اجرا گذاشتن مهریه چندان امیدوار نیستم
جواب کارشناس:
سلام
بله می توانید اقدام قانونی در زمینه نفقه یا ... انجام دهید.همچنین می توانید در صورتی که بدانید اجبار قانونی موجب خواهد شد شوهرتان مشغول به کار شود،مهریه را به اجرا بگذارید و قسطی نمایید.اگر هم مشاوره ای در این زمینه که کار نمیکند نداشته اید بهتر است به مشاور نیز مراجعه کنید تا دلایل کار نکردن وی بهتر بررسی شود و اگر نتیجه ای داشته باشد که بهتر است
|
|
|
|