سلام دنیا!
این یک پلاگین نمونه برای سیستم امتیازات هست که متنی را در تمام صفحات انجمن شما نمایش می‌دهد.

مهمان عزیز، خوش‌آمدید.
شما می‌توانید از طریق فرم ثبت‌نام در انجمن عضو شوید.

نام‌کاربری
  

رمز عبور
  





جستجو در انجمن‌ها

(جستجو‌ی پیشرفته)

آمار انجمن
» کاربران: 535
» آخرین کاربر: koodakdana
» موضوعات انجمن: 701
» ارسالهای انجمن: 822

آمار کامل

کاربران حاضر
ما 16 کاربر حاضر در انجمن دارید
» 0 کاربر عضو | 16 مهمان

آخرین موضوعات
موبوگرام
انجمن: سایر مطلبها
آخرین‌ارسال: کاربر
05-11-2018, 07:53 PM
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 38
عوارض ارتودنسی
انجمن: سایر
آخرین‌ارسال: elahiehdental
04-27-2018, 10:21 AM
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 52
نکات طلایی در نگهداری از ...
انجمن: سایر مطلبها
آخرین‌ارسال: egol
04-25-2018, 01:18 PM
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 44
نکاتی برای نگهداری از بام...
انجمن: سایر مطلبها
آخرین‌ارسال: egol
04-25-2018, 01:17 PM
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 26
ساخت سوله
انجمن: سایر مطلبها
آخرین‌ارسال: kian2137
04-22-2018, 11:20 AM
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 26
کیک بستنی با خامه
انجمن: کیک و شیرینی
آخرین‌ارسال: کاربر
04-15-2018, 07:33 PM
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 75
باقلوا یونانی
انجمن: کیک و شیرینی
آخرین‌ارسال: کاربر
04-12-2018, 08:15 PM
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 41
باقلوا
انجمن: کیک و شیرینی
آخرین‌ارسال: کاربر
04-12-2018, 08:04 PM
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 34
پیام رسانهای ایرانی
انجمن: سایر مطلبها
آخرین‌ارسال: کاربر
04-11-2018, 03:01 AM
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 87
شیرینی مرنگ
انجمن: کیک و شیرینی
آخرین‌ارسال: کاربر
04-06-2018, 03:26 PM
» پاسخ‌ها: 0
» بازدید: 72

 
  موبوگرام
ارسال‌شده توسط: کاربر - 05-11-2018, 07:53 PM - انجمن: سایر مطلبها - بدون‌پاسخ

موبوگرام  Mobogram چیست؟ و تفاوت موبوگرام با تلگرام
 موبوگرام  Mobogram یکی از نرم افزارهای سفارشی از API رسمی تلگرام است و توسط تیم برنامه سازی هانیستا برای دستگاههای اندرویدی عرضه شده.موبوگرام  Mobogram تفاوتهای منحصربفردی که با تلگرام دارد توانسته کاربران را جذب نماید. 
برخی تواناییها موبوگرام  Mobogram مانند قابلیت روح، دسته بندی گفتگوها در فیلدهای جداگانه و مخفی کردن چت ها از مهمترین آنها خواهند بود. 
وجود دانلودمنیجر داخلی از تواناییهای ممتاز موبوگرام نسبت به برنامه های مشابه تلگرام است که امکان زمانبندی و مدیریت کامل فایلهای دانلودی را فراهم نموده است. حدود150 فایل را برای دانلود می توان زمان بندی نمود.
موبوگرام تواناییهای خوبی برای مدیران کانهای دارد.مثلا هنگام فوروارد یک پیام می توانند لینک های زیرنویس پیام را حذف یا از فوروارد پیشرفته برای حذف نام فرستنده استفاده کنند که کار برای کپی پیست نمودن پیامها آسان تر می شود.مدیر سوپر گروهها می توانند تمام پیام های ارسالی یک کاربر را یکجا حذف نمایند و کنترل بیشتری بر اعضا دارند.
میتوان گفت موبوگرام انتخاب خوبی برای مدیران و ادمین کانالهای تلگرام می باشد زیرا به راحتی میتوان لینک های زیرنویس پیامها را هنگام فوروارد حذف کرد و یا اینکه از فوروارد پیشرفته برای حذف نام فرستنده پیام استفاده نمود و این امر کار را برای کپی کردن پست ها راحتتر نموده است. یا اینکه ادمین سوپرگروهها میتوانند تمام پیامهای ارسال شده توسط شخص خاص را یکجا حذف کنند و کنترل بیشتری بر فعالیت اعضاء داشته باشند.
برای مدیریت بیش از یک کاربر تلگرامی می توان چند موبوگرام را در کنار نسخه اصلی نصب و در آنها همزمان فعالیت نمود.هنگام ورود به گروهها می توان از توانایی مدیریاب استفاده نمودو سازنده یا ادمین ها را تشخیص داد.
کاربران مسدود یا اسپم شده نیز می توانند از راهنما یا ربات اسپم بوت برای آزاد سازی کاربری(اکانت) خود اقدام نمایند.
با فعال نمودن حالت روح مخاطب متوجه حضور یا آنلاین بودن شما نمی شود.
ویژگی های برنامه Mobogram اندروید:
-امکان ترک گروه با قابلیت برگشت به آن
-امکان مخفی کردن شماره تلفن در منوی اصلی
-امکان مخفی کردن وضعیت آنلاین و حالت تایپینگ
-استفاده از سیستم آیدی یاب، مدیریاب و حالت روح
-امکان تغییر و انتخاب فونتهای برنامه از میان فونتهای ترکیبی
-پشتیبانی کامل از اکثر زبانهای دنیا و نیز زبان شیرین فارسی
-سیستم حذف ساده مخاطبیین به صورت گروهی یا انتخابی
-قابلیت های ویژه برای ادمین های کانال، گروه و سوپرگروهها
-مدیریت کامل استیکرها در تب های جداگانه و حذف و اضافه آنها
-مدیریت پیشرفته دانلودها با استفاده از دانلود منیجر داخلی
-امکان رصد کردن تمامی فایل ها و رسانه های اشتراک گذاری شده
-قابلیت فوروارد پیشرفته و حذف کپشن و لینک زیرنویس قبل از ارسال
-اطلاع از آخرین تغییرات مخاطبین مانند مشاهده تصاویر پروفایل جدید آنها
-تفکیک گفتگوها در دسته بندیهای جداگانه مانند: کانالها، گروهها و ربات ها
-مخفی کردن چت ها و رمزگذاری پیشرفته روی آنها برای حفظ امنیت بیشتر
-دارای پوسته های متنوع و پیشفرض و پنل پیشرفته برای ساخت پوسته دلخواه
-مدیریت بیش از یک اکانت با نصب نسخه های دوم و سوم موبوگرام در یک دستگاه
برای دانلود موبوگرام می توانید با جستجو در نت آن از سایت آن دانلود یا دیگر سایتهای معتبر دانلود نمایید.

چاپ این بخش

  عوارض ارتودنسی
ارسال‌شده توسط: elahiehdental - 04-27-2018, 10:21 AM - انجمن: سایر - بدون‌پاسخ

یکی از عوارض احتمالی درمان ارتودنسی دندان ، تحلیل ریشه می باشد، در بسیاری از بیماران این موضوع در حد از بین رفتن جزئی تیزی نوک ریشه‌ی دندان و صاف شدن انتهای ریشه می باشد که این مسئله در بلند‌مدت برای دندان‌ها هیچ مشکلی ایجاد نمی کند. معمولا داشتن براکت برای مدت زمان بسیار طولانی احتمال بروز این مسئله را بیشتر می‌کند. بسیاری از پزشکان برای بررسی این موضوع در ابتدا و در اواسط درمان ارتودنسی رادیوگرافی دندان تهیه می‌کنند تا این موضوع را تحت نظر داشته باشند.



[عکس: WMrswtmorthodensi13970207496.jpg]



یکی دیگر از مسائلی که در طی درمان ارتودنسی مطرح میشود پوسیدگی دندان ها می باشد. اکثر بیماران ارتودنسی از پوسیدگی مینای دندان در زیر وسایل ارتودنسی نگران هستند و این مسئله ذهن آنها را به خود مشغول کرده است اما این در حالی است که نواحی زیر براکت های ارتودنسی خطر پوسیدگی بالایی برای افراد به همراه ندارد بلکه تجمع مواد غذایی در اطراف براکت های ارتودنسی و عدم رعایت بهداشت صحیح توسط بیمار، باعث ایجاد پوسیدگی در این نواحی می شود. عدم رعایت صحیح بهداشت دهان و دندان می‌تواند منجر به پوسیدگی دندان یا تغییر رنگ دندان‌ها و ایجاد لکه های سفید بر روی سطح دندان ها شود.

این لکه‌ها در واقع مرحله قبل از پوسیدگی دندان‌ها می‌باشد. این مسئله به گونه ای است که ممکن است متخصص ارتودنسی به این نتیجه برسد که درمان ارتودنسی را زودتر از موعد تعیین شده به پایان برساند و براکت‌ها را بردارد. زیرا اولویت اول برای هر فرد، داشتن دندان‌های سالم است و بعد از آن نوبت به داشتن دندان‌های صاف و مرتب می‌رسد.

منبع: کلینیک دندانپزشکی الهیه

چاپ این بخش

  نکات طلایی در نگهداری از بامبو
ارسال‌شده توسط: egol - 04-25-2018, 01:18 PM - انجمن: سایر مطلبها - بدون‌پاسخ

اگر در منزل تان گیاه بامبو دارید در نگهداری از ان این نکات را فراموش نکنید.

وقتی نفس می‌کشید، بدن‌تان اکسیژن دریافت کرده و البته دی‌اکسیدکربن آزاد می‌کند. حالا موضوع این است در این پروسه فتوسنتزی ،گیاهان دی‌اکسیدکربن را جذب و البته اکسیژن را آزاد می‌کنند. چنین تقابل معکوسی است که از انسان و گیاهان دوستانی طبیعی می‌سازد. حالا درک موضوع بسیار ساده است. با اضافه کردن گل و گیاه به فضای داخلی خانه مقدار اکسیژنی را که تنفس می‌کنید بیشتر خواهید کرد. خوشبختانه نگهداری از گل و گیاه در فضای داخلی خانه‌ها این روزها بیش از گذشته باب شده که گیاه بامبو در میان این گیاهان ازجمله محبوب‌ترین‌هاست. مراقبت از این نوع گیاه ویژگی‌های خاص خود را دارد که شاید از برخی آنها مطلع باشید اما امکان دارد درباره بعضی دیگر اطلاعی نداشته باشید. در این مطلب برای اینکه از بامبوی محبوب‌تان به نحو احسن مراقبت کنید شما را راهنمایی می‌کنیم.

۱ - وقتی بامبو به خانه‌تان می‌آید
بامبو می‌تواند برای کسانی‌که تا به حال اقدام به نگهداری از گل و گیاه نکرده‌اند اولین و ساده‌ترین پیشنهاد باشد. دلیلش هم واضح است. نگهداری از این گیاه بسیار بی‌دردسر خواهد بود. وقتی بامبو را به خانه می‌آورید اگر همه شرایط را برای نگهداری صحیح آن درنظر بگیرید مطمئن باشید این گیاه مهمان چندین ساله خانه‌تان خواهد بود و حتی طول آن به حدود یک متر هم خواهد رسید. اولین نکته برای نگهداری بامبو آبی است که بناست گیاه شما در آن قرار بگیرد. هرگز فراموش نکنید که این آب باید بدون کلر باشد. پس از قبل آب را داخل ظرفی ریخته و کناری بگذارید تا کلر آن از بین برود و بعد گیاه بامبو را داخل آن بگذارید. برای نگهداری از بامبو گلدانی شیشه‌ای تهیه کنید طوری که بتوانید ریشه‌های گیاه را به وضوح ببینید. اینها اولین اقدامات بعد از خرید این گیاه و ورود آن به فضای خانه‌تان هستند.

۲ - نور مستقیم ممنوع
هرگز گیاه بامبو را در معرض نور مستقیم خورشید قرار ندهید. در صورت چنین اتفاقی احتمال آسیب دیدگی گیاه شما به‌خصوص بر اثر نور گرم خورشید در روزهای تابستان بسیار زیاد است. البته این بدان معنا نیست که گیاه شما باید در فضای تاریکی قرار بگیرد چراکه چنین وضعیتی هم برای آن زیان‌آور است. نکته اینجاست که گیاه بامبو باید در معرض نور غیرمستقیم قرار داشته باشد، یعنی نوری که از پشت پنجره و پرده تابیده و شدت و ضرر آن به این طریق فیلتر شده باشد، بنابراین نور مناسب برای گیاه بامبو ، نور غیرمستقیم است.

۳ - مناسب‌ترین دما کدام است؟
دمای هوایی که قرار است گیاه بامبوی شما در آن نگهداری شود، باید چیزی بین ۱۷ تا ۲۳ درجه سانتی‌گراد باشد؛ دمایی که نه خیلی سرد است و نه خیلی گرم. اگرچه بامبو‌ها اصولا گیاهانی سازگار با دمای پیرامون خود هستند و این قابلیت را دارند که در صورت بالا و پایین شدن دمای هوا وضعیت خود را با شرایط جدید تطبیق دهند اما اگر واقعا می‌خواهید بامبوی شما آن‌طور که باید و شاید رشد کند و به ارتفاع یک متری برسد بد نیست در اتاقی که بامبو را در آن نگهداری می‌کنید یک دماسنج داشته باشید تا بتوانید دمای هوای اتاق را بین میزانی که ذکر شد، حفظ کنید. دراین‌صورت است که می‌توانید توقع داشته باشید گیاه شما درست و حسابی رشد کند.

۴ - ماه به ماه آب را عوض کنید
همان‌طور که پیش‌تر عنوان شد آبی که قرار است بامبو داخل آن قرار بگیرد باید فاقد کلر باشد، بنابراین هر بار که از میزان آب بامبو کاسته می‌شود یک لیوان آب که کلر آن ته‌نشین شده و دمای آن با محیط هماهنگ شده را به ظرف بامبو اضافه کنید. این همان کاری است که برای نگهداری بامبو در داخل آب ضروری خواهد بود. نکته مهم تعویض دست‌کم ماهی یک‌بار آبی است که گیاه بامبوی شما در آن قرار گرفته است. اگر این آب تعویض نشود احتمال اینکه آب زرد و کثیف شود و نمای ظاهری آن را خراب کند بسیار زیاد است. مشکل دیگری که در صورت تعویض نشدن به موقع آب بامبو پیش می‌آید بوی بدی است که آب بر اثر مرور زمان به خود می‌گیرد.

۵ - چه بامبویی بخرید، چه بامبویی نخرید...
اگر قصد دارید برای اولین‌بار گیاه بامبو را خریداری کنید باید نکات کلیدی را بدانید تا بتوانید گیاه سالمی را انتخاب کرده و به خانه‌تان بیاورید. اول از همه اینکه به ساقه گیاه بامبو دقت کنید. اگر انتهای آن قهوه‌ای رنگ شده بود، بدانید که گیاه سالم نیست و از خرید آن صرف‌نظر کنید. دوم اینکه باید گیاه بامبو را بو کنید. تشخیص بوی بد کار بسیار ساده‌ای است بنابراین اگر بوی بدی از بامبو به مشام شما رسید هرقدر هم که ظاهرش سالم باشد از خرید آن انصراف بدهید و دنبال بامبویی باشید که بوی بد ندهد. از خرید بامبوی بدون ریشه خودداری کنید و حتما گیاهی را انتخاب کنید که ریشه آن کاملا مشخص باشد. یکی از مهم‌ترین نکات در خرید بامبوی سالم رنگ ساقه آن است. ساقه گیاه بامبو باید سبز باشد و اگر این سبزی به سفیدی بزند یعنی گیاهی که پیش‌روی شماست سالم نیست و باید بامبویی را انتخاب کنید که سبزی ساقه‌اش گواهی باشد بر سلامت آن.

۶ - چگونه قلمه بزنیم؟
اگر به تکثیر این گیاه محبوب در فضای خانه‌تان علاقه‌مند هستید کار سختی پیش‌روی شما نیست و فقط کافی است به طریق قلمه‌زنی ساقه‌ای عمل کنید. به این ترتیب که از زیر برآمدگی روی ساقه با وسیله تیزی مثل چاقو قلمه را جدا کنید و بعد آن را داخل آب قرار دهید تا ریشه بدهد. فصل تابستان بهترین زمان ممکن برای قلمه زدن گیاه بامبو است. در ضمن فراموش نکنید قسمت بریده شده گیاه اصلی را با زغال پودر شده مسدود کنید تا راهی برای خروج شیره آن وجود نداشته باشد. به همین سادگی.

چاپ این بخش

  نکاتی برای نگهداری از بامبو
ارسال‌شده توسط: egol - 04-25-2018, 01:17 PM - انجمن: سایر مطلبها - بدون‌پاسخ

اگر در منزل تان گیاه بامبو دارید در نگهداری از ان این نکات را فراموش نکنید.

وقتی نفس می‌کشید، بدن‌تان اکسیژن دریافت کرده و البته دی‌اکسیدکربن آزاد می‌کند. حالا موضوع این است در این پروسه فتوسنتزی ،گیاهان دی‌اکسیدکربن را جذب و البته اکسیژن را آزاد می‌کنند. چنین تقابل معکوسی است که از انسان و گیاهان دوستانی طبیعی می‌سازد. حالا درک موضوع بسیار ساده است. با اضافه کردن گل و گیاه به فضای داخلی خانه مقدار اکسیژنی را که تنفس می‌کنید بیشتر خواهید کرد. خوشبختانه نگهداری از گل و گیاه در فضای داخلی خانه‌ها این روزها بیش از گذشته باب شده که گیاه بامبو در میان این گیاهان ازجمله محبوب‌ترین‌هاست. مراقبت از این نوع گیاه ویژگی‌های خاص خود را دارد که شاید از برخی آنها مطلع باشید اما امکان دارد درباره بعضی دیگر اطلاعی نداشته باشید. در این مطلب برای اینکه از بامبوی محبوب‌تان به نحو احسن مراقبت کنید شما را راهنمایی می‌کنیم.

۱ - وقتی بامبو به خانه‌تان می‌آید
بامبو می‌تواند برای کسانی‌که تا به حال اقدام به نگهداری از گل و گیاه نکرده‌اند اولین و ساده‌ترین پیشنهاد باشد. دلیلش هم واضح است. نگهداری از این گیاه بسیار بی‌دردسر خواهد بود. وقتی بامبو را به خانه می‌آورید اگر همه شرایط را برای نگهداری صحیح آن درنظر بگیرید مطمئن باشید این گیاه مهمان چندین ساله خانه‌تان خواهد بود و حتی طول آن به حدود یک متر هم خواهد رسید. اولین نکته برای نگهداری بامبو آبی است که بناست گیاه شما در آن قرار بگیرد. هرگز فراموش نکنید که این آب باید بدون کلر باشد. پس از قبل آب را داخل ظرفی ریخته و کناری بگذارید تا کلر آن از بین برود و بعد گیاه بامبو را داخل آن بگذارید. برای نگهداری از بامبو گلدانی شیشه‌ای تهیه کنید طوری که بتوانید ریشه‌های گیاه را به وضوح ببینید. اینها اولین اقدامات بعد از خرید این گیاه و ورود آن به فضای خانه‌تان هستند.

۲ - نور مستقیم ممنوع
هرگز گیاه بامبو را در معرض نور مستقیم خورشید قرار ندهید. در صورت چنین اتفاقی احتمال آسیب دیدگی گیاه شما به‌خصوص بر اثر نور گرم خورشید در روزهای تابستان بسیار زیاد است. البته این بدان معنا نیست که گیاه شما باید در فضای تاریکی قرار بگیرد چراکه چنین وضعیتی هم برای آن زیان‌آور است. نکته اینجاست که گیاه بامبو باید در معرض نور غیرمستقیم قرار داشته باشد، یعنی نوری که از پشت پنجره و پرده تابیده و شدت و ضرر آن به این طریق فیلتر شده باشد، بنابراین نور مناسب برای گیاه بامبو ، نور غیرمستقیم است.

۳ - مناسب‌ترین دما کدام است؟
دمای هوایی که قرار است گیاه بامبوی شما در آن نگهداری شود، باید چیزی بین ۱۷ تا ۲۳ درجه سانتی‌گراد باشد؛ دمایی که نه خیلی سرد است و نه خیلی گرم. اگرچه بامبو‌ها اصولا گیاهانی سازگار با دمای پیرامون خود هستند و این قابلیت را دارند که در صورت بالا و پایین شدن دمای هوا وضعیت خود را با شرایط جدید تطبیق دهند اما اگر واقعا می‌خواهید بامبوی شما آن‌طور که باید و شاید رشد کند و به ارتفاع یک متری برسد بد نیست در اتاقی که بامبو را در آن نگهداری می‌کنید یک دماسنج داشته باشید تا بتوانید دمای هوای اتاق را بین میزانی که ذکر شد، حفظ کنید. دراین‌صورت است که می‌توانید توقع داشته باشید گیاه شما درست و حسابی رشد کند.

۴ - ماه به ماه آب را عوض کنید
همان‌طور که پیش‌تر عنوان شد آبی که قرار است بامبو داخل آن قرار بگیرد باید فاقد کلر باشد، بنابراین هر بار که از میزان آب بامبو کاسته می‌شود یک لیوان آب که کلر آن ته‌نشین شده و دمای آن با محیط هماهنگ شده را به ظرف بامبو اضافه کنید. این همان کاری است که برای نگهداری بامبو در داخل آب ضروری خواهد بود. نکته مهم تعویض دست‌کم ماهی یک‌بار آبی است که گیاه بامبوی شما در آن قرار گرفته است. اگر این آب تعویض نشود احتمال اینکه آب زرد و کثیف شود و نمای ظاهری آن را خراب کند بسیار زیاد است. مشکل دیگری که در صورت تعویض نشدن به موقع آب بامبو پیش می‌آید بوی بدی است که آب بر اثر مرور زمان به خود می‌گیرد.

۵ - چه بامبویی بخرید، چه بامبویی نخرید...
اگر قصد دارید برای اولین‌بار گیاه بامبو را خریداری کنید باید نکات کلیدی را بدانید تا بتوانید گیاه سالمی را انتخاب کرده و به خانه‌تان بیاورید. اول از همه اینکه به ساقه گیاه بامبو دقت کنید. اگر انتهای آن قهوه‌ای رنگ شده بود، بدانید که گیاه سالم نیست و از خرید آن صرف‌نظر کنید. دوم اینکه باید گیاه بامبو را بو کنید. تشخیص بوی بد کار بسیار ساده‌ای است بنابراین اگر بوی بدی از بامبو به مشام شما رسید هرقدر هم که ظاهرش سالم باشد از خرید آن انصراف بدهید و دنبال بامبویی باشید که بوی بد ندهد. از خرید بامبوی بدون ریشه خودداری کنید و حتما گیاهی را انتخاب کنید که ریشه آن کاملا مشخص باشد. یکی از مهم‌ترین نکات در خرید بامبوی سالم رنگ ساقه آن است. ساقه گیاه بامبو باید سبز باشد و اگر این سبزی به سفیدی بزند یعنی گیاهی که پیش‌روی شماست سالم نیست و باید بامبویی را انتخاب کنید که سبزی ساقه‌اش گواهی باشد بر سلامت آن.

۶ - چگونه قلمه بزنیم؟
اگر به تکثیر این گیاه محبوب در فضای خانه‌تان علاقه‌مند هستید کار سختی پیش‌روی شما نیست و فقط کافی است به طریق قلمه‌زنی ساقه‌ای عمل کنید. به این ترتیب که از زیر برآمدگی روی ساقه با وسیله تیزی مثل چاقو قلمه را جدا کنید و بعد آن را داخل آب قرار دهید تا ریشه بدهد. فصل تابستان بهترین زمان ممکن برای قلمه زدن گیاه بامبو است. در ضمن فراموش نکنید قسمت بریده شده گیاه اصلی را با زغال پودر شده مسدود کنید تا راهی برای خروج شیره آن وجود نداشته باشد. به همین سادگی.
برچسب : نگهداری از بامبو  خربد گل -  خربد گل و هدیه 

چاپ این بخش

  ساخت سوله
ارسال‌شده توسط: kian2137 - 04-22-2018, 11:20 AM - انجمن: سایر مطلبها - بدون‌پاسخ

ساخت سوله

طراحی، محاسبات و نقشه سوله سازی و سازه فلزی پس از بازدید و مطالعات کارشناسان سازه و محاسب از محل پروژه و بر اساس نوع سازه و در نظر گرفتن کلیه امکانات صورت می پذیرد. استفاده از سوله برای کارخانجات، مرغداری، صنعتی و…. رایج می باشد.ظاهرا خرید سوله دست دوم به صرفه تر از ساخت سوله می باشد. اما در برخی موارد مشتریان نیازمند به ساخت سوله خواهند شد به دلیل اینکه در ابعادی که میخواهند سوله دست دوم پیدا نمی شود و همین امر باعث میشود اقدام به ساخت سوله کنند.

چاپ این بخش

  کیک بستنی با خامه
ارسال‌شده توسط: کاربر - 04-15-2018, 07:33 PM - انجمن: کیک و شیرینی - بدون‌پاسخ

آموزش تهیه کیک بستنی با خامه
مواد لازم برای کیک بستنی با خامه (به اندازه یک دیس متوسط):
گردو                       یک فنجان
آرد گندم                  پنج قاشق غذاخوری
وانیل                       یک چهارم قاشق چای خوری
بستنی میوه ای      سه لیوان (400گرم)
خامه پاستوریزه سفت  صد گرم (اگر شیر دور خامه بود دور میریزیم تا خامه سفت داشته باشیم و بهتر شکل بگیرد)
تخم مرغ                  چهار عدد
شکلات تخته ای      50 گرم
پودر شکر                 پنج و نیم قاشق غذاخوری
گاز فردار و همزن برقی
قالب مستطیل تفلون در ابعاد 30*40 سانتی متر و قالب به طول 26 سانتی متر

طرز تهیه کیک بستنی با خامهبرای تهیه نان رولت:

زرده و سفیده تخم مرغ‌ها را جدا کرده، یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل و 3 قاشق غذاخوری پودر شکر را به زرده تخم مرغ اضافه می‌کنیم و آن را با همزن برقی می‌زنیم تا سفید و کشدار شود.

سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می‌زنیم تا به کف سفید تبدیل شود و فرم بگیرد. یک قاشق غذاخوری پودر شکر را کم کم اضافه کرده و کمی دیگر هم می‌زنیم.

زرده و سفیده زده شده را با هم مخلوط می‌کنیم.

آرد را با الک به مواد اضافه کرده، هم می‌زنیم سپس دو قاشق آب اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه نان رولت آماده شود.

فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط ( 180 الی 200 درجه سانتی‌گراد) روشن کرده، یک کاغذ روغنی ته سینی به ابعاد (30 —40 سانت) قرار داده، روی آن را کمی چرب می‌کنیم و مواد را روی آن می‌ریزیم. سینی را در طبقه بالای فر برای مدت 10 الی 15 دقیقه قرار می‌دهیم (تا زمانی که روی رولت چسبناک نباشد و کمی طلایی شود). سپس آن را از فر درآورده تا سرد شود و نان رولت را از کاغذ جدا می‌کنیم.

یک قالب مستطیل شکل به طول 26 سانت برداشته، به اندازه کف، سر و دیواره های قالب از روی نان رولت برش می‌زنیم و کف و دیواره های قالب را با نان رولت می‌پوشانیم. سپس با سه رنگ بستنی میوه ای داخل قالب را پر می‌کنیم.بهتر است هر لایه بستنی را که ریختیم، روی آن را صاف کرده و برای دو ساعت آن را در فریزر قرار دهیم. سپس لایه بستنی بعدی را اضافه کنیم.

آخرین تکه نان رولت برش خورده را روی لایه آخر بستنی قرار می‌دهیم و حدود ده ساعت آن را در فریزر (با دمای حداقل منفی 18 درجه) قرار می‌دهیم تا بستنی کاملاً سفت شود.

صد گرم خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر گذاشته سپس آن را از فریزر درآورده و با یک قاشق غذاخوری پودر شکر و یک هشتم قاشق چای‌خوری وانیل مخلوط می‌کنیم.

آن را با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.

کیک بستنی را از فریزر درآورده، روی آن را خامه می‌مالیم و کناره های آن را با خامه پاش شکوفه درست می‌کنیم.

روی کیک بستنی شکلات تخته ای رنده می‌کنیم و کناره های ظرف را تمییز کرده، یک فنجان گردوی خرد شده روی آن می‌ریزیم و کیک بستنی را دو ساعت در فریزر قرار می‌دهیم تا سفت شود.

چاپ این بخش

  باقلوا یونانی
ارسال‌شده توسط: کاربر - 04-12-2018, 08:15 PM - انجمن: کیک و شیرینی - بدون‌پاسخ

آموزش تهیه باقلوای یونانی

مواد لازم برای تهیه باقلوا یونانی :
گردو : سه چهارم پیمانه
پسته :سه چهارم پیمانه
بادام با پوست:یک چهارم پیمانه
شکر :یک و نیم پیمانه
گلاب:به میزان لازم
جوز هندی :نصف قاشق چایخوری
خمیر باقلوا : ۵۰۰ گرم
کره : ۱۰۰ گرم
کنجد :۱ پیمانه
برگه ی زردآلو یا قیسی: ۵ برگ

مواد لازم برای شربت :

آب : ۲۵۰ میلی لیتر
شکر :۵۰۰ گرم
چوب دارچین : ۱ تکه
پرتقال و لیموترش : از هر کدام نصف
گلاب :نصف پیمانه
طرز تهیه باقلوا یونانی :

بادام و گردو را به اندازه  دانه عدس خرد  و نصف پیمانه شکر ، جوزهندی و دارچین و ۲ تا ۳ قاشق گلاب به آن اضافه کرده و کنار بگذارید . دو تکه خمیر به شکل مستطیل یک اندازه بازکنید . روی لایه اول ، کره آب شده بمالید . خمیر دوم را روی آن پهن کنید و باز هم کره بمالید .
کمی از مواد روی سطح خمیر پخش کنید و باقی مواد را در ابتدای خمیر بگذارید و خمیر را لوله کنید و لوله را به حلقه های ۲ تا ۳ سانتی برش دهید . کف قالب را چرب کرده و یک تکه خمیر به اندازه  کف قالب پهن کرده و روی آن کره بمالید و برش ها را به صورت گرد کنار قالب بچینید تا دور تا دور قالب پر شود . به این نوع باقلوا در زبان یونانی باقلوای ساراگلی می گویند .
تکه خمیر دیگری به صورت مستطیل با عرضی کوتاه تر را باز کنید و روی آن کره بمالید و مخلوط کنجد و قیسی ریز خرد شده و شکر و گلاب را ابتدای خمیر بگذارید..مواد را با دست کمی با هم ترکیب می کنیم تا حالت خمیری پیدا کند.
لبه خمیر را روی مواد بیاورید و خمیر را لوله کنید . خمیر لوله شده را کمی با دست روی میز حرکت دهید تا کمی باریک شود و آن را به ۲ یا ۳ قسمت ببرید و به صورت دورانی هر کدام را جلوی برش های گرد اولیه بچینید . به این نوع باقلوای یونانی پتالاکی گفته می شود .
مقداری خمیر را به صورت نازک باز کنید و آن را به شکل مربع های مساوی ببرید . هر سه مربع را روی هم بگذارید و حتما میان لایه ها را کره بمالید . روی لایه ی آخری را ابتدا با قلم مو کره مالیده و سپس مقدار کمی به اندازه ی یک قاشق چایخوری از ترکیب پسته ی خردشده ، گلاب و شکر را در وسط مربع بگذارید و با دست هر دو ضلع رو به رو را از زیر جمع کرده و فشار دهید تا شبیه گل شود . وسط خالی قالب را هم با این گل ها پر کنید .نام یونانی این نوع باقلوا ماندیلاکی  است .
وقتی قالب پر شد ۵۰ گرم کره ذوب شده روی باقلوا بریزد و آن را به مدت ۴۰ دقیقه در فر داغ ۱۵۰ درجه ی سانتیگراد بپزید تاسطح آن طلایی شود . بعد از پخت ، قالب را از فر خارج کرده و یک لیوان شربت داغروی آن بریزید . در ظرف را ببندید تا باقلوا دم بکشد و شربت به خورد باقلوا برود .
در صورت خشک بودن باقلوا ، ۲۴ ساعت بعد ، نصف لیوان دیگر شربت روی آن بریزید .

طرز تهیه شربت :

آب و شکر و چوب دارچین و حلقه های لیمو و پرتقال را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید . زمانی که آب به جوش آمد حرارت را کم کنید طوری که شربت از جوش نیفتد ولی غل غل هم نکند و به صورت ریزجوش به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد و بعد حرارت را خاموش کنید . شربت باید به صورت داغ روی باقلوا ریخته شود

چاپ این بخش

  باقلوا
ارسال‌شده توسط: کاربر - 04-12-2018, 08:04 PM - انجمن: کیک و شیرینی - بدون‌پاسخ

آموزش تهیه باقلوا
مواد لازم برای درست کردن باقلوا برای 18 نفر

برای تهیه این باقلوا می‌توانید از ترکیب مغر بادام، گردو و پسته استفاده کنید، به اینصورت که برای هر لایه باقلوا از یکی از مغزها بریزید یا اینکه هر کدام از مغزها که دردسترس شماست و بیشتر دوست دارید را استفاده کنید.

ارزش غذایی باقلوا  هر تکه 4 در 4 سانتیمتر:

انرژی: 390 کالری، چربی: 25.9 گرم، سدیم، 196 میلی‌گرم:کلسترول: 27 میلی‌گرم، کربوهیدرات کل: 37.5 گرم، فیبر رژیمی: 3.1 گرم و پروتئین: 6.1 گرم 


مواد لازم برای تهیه باقلوا

خمیر باقلوا (خمیر فیلو) 450 گرم

مغز گردو  450 گرم

کره 230 گرم

شهد عسلی به میزان لازم

دارچین  قاشق چای‌خوری

طرز تهیه باقلوا:

فر را با 175 درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. کف و اطراف یک قالب فر مربع شکل به ابعاد 48× 33 سانتی‌متر را کره می‌مالیم.مغز گردوها را آسیاب کرده،روی آن دارچین می پاشیم. خمیر فیلو را پهن می‌کنیم. خمیر را به اندازه قالب می‌کنیم و در آن قرار می‌دهیم. بقیه خمیر ر ا با یک پارچه مرطوب می‌پوشانیم تا خشک نشود. دو لایه خمیر در قالب قرار داده و روی آنها کاملا کره بمالید و کار را ادامه می دهیم تا 8 لایه داشته باشیم. 2 تا 3 قاشق سوپ خوری مخلوط گردو را روی تمام سطح خمیر بریزید. دو لایه خمیر بگذارید و روی آن کره بمالید. دوباره ترتیب مغز گردوها و لایه ها را همینطور ادامه دهید. لایه بالایی باید حدود 2 تا 8 لایه عمق داشته باشد.از یک چاقوی تیز برای بریدن باقلوا به شکل لوزی یا مربع از بالا تا کف قالب استفاده کنید. شما می توانید 4 ردیف ببرید سپس برش‌های عرضی را مورب بزنید تا باقلوایتان لوزی شکل باشد.حدود 50 دقیقه در فر بپزید تا باقلوا طلایی و ترد شود.وقتی باقلوا داخل فر است شهد عسلی را درست  کنید.باقلوا را از فر دربیاورید و فوراً شهد را روی آن بریزید و بگذارید سرد شود. باقلواها را تا وقتی کامل سرد شود در ظرف دربسته قرار ندهید اگر آنها را بپیچید خیس می شوند. 
می توان از مغز بادام یا پسته هم استفاده نمود.

چاپ این بخش

  پیام رسانهای ایرانی
ارسال‌شده توسط: کاربر - 04-11-2018, 03:01 AM - انجمن: سایر مطلبها - بدون‌پاسخ

بهترین پیام رسانهای داخلی:

-پیام رسان ایرانی سروش

دانلود پیام رسان ایرانی سروش برای گوشی موبایل(اندروید Androidو آی او اس IOS)،ویندوز کامپیوتر و ...

-iGap:پیام رسان  ایرانی آی گپ که توسط شرکت RooyeKhat Media (روی خط مدیا) طراحی شده.



-پیام رسان گپ
-پیام رسان بله
-پیام رسانه بیسفون
-پیام رسان ایتا
-پیام رسان ساینا

چاپ این بخش

  شیرینی مرنگ
ارسال‌شده توسط: کاربر - 04-06-2018, 03:26 PM - انجمن: کیک و شیرینی - بدون‌پاسخ

آموزش تهیه شیرینی مرنگ
پوکا(به آذری)

پودر شکر یا شکر 1 لیوان
سفیده تخم مرغ 3 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آبلیمو یک چهارم قاشق چایخوری
هل پوست کنده و آسیاب شده 

سفیده های تخم مرغ را به همراه وانیل و آبلیمو با هم مخلوط کنید و با هم زن خوب بزنید تا یکدست شوند سپس پودر شکر یا شکر را کم کم اضافه کنید و با دور تند هم زن مخلوط کنید تا زمانی که با کج کردن ظرف سفیده ها از ظرف نریزد. در این مرحله هل سبز خرد شده و در صورت تمایل مقداری رنگ خوراکی یا زعفران به آن اضافه کنید. کف سینی فر را با کمی روغن چرب کنید. مواد مرنگ را داخل قیف ریخته و روی سینی فر شکوفه بزنید یا هر شکلی که دوست دارید. فر را با دمای 110 درجه از 10 دقیقه قبل گرم کنید سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و بعد 20 دقیقه زمان پخت بدهید و بعد از خاموش کردن فر یکساعت در فر بگذارید بمانند سپس به مدت دو ساعت با سینی داخل یخچال بگدارید. برای داشتن مرنگ با کیفیت بهتر تخم مرغ ها را یک ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما شوند. اگر از شکر به جای پودر شکر استفاده می کنید زمان هم زدن شیرینی بیشتر میشود. به جای چرب کردن سینی می توانیم از کاغذ روغنی استفاده نماییم.

چاپ این بخش