سلام دنیا!
این یک پلاگین نمونه برای سیستم امتیازات هست که متنی را در تمام صفحات انجمن شما نمایش می‌دهد.

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایمی رویاهایش را باور داشت
[تصویر:  images.jpg]

ِایمی پِردی (Amy Purdy) در سال ۱۹۷۹ در لاس وگاس متولد شد. از کودکی رویای سفر به همه جای دنیا را در ذهنش می‌پروراند و زندگی کردن در جایی پر از برف را. در نهایت در ۱۴سالگی اسنوبورد را امتحان کرد و بسیار به این ورزش علاقه‌مند شد.

۱۹ ساله بود، دقیقا یک روز بعد از این‌که از دبیرستان فارغ التحصیل شد، به جایی پر از برف نقل مکان کرد و ماساژ تراپیست شد.

اما در همان سال، یک روز وقتی از سر کار به خانه برگشت، احساس خستگی شدید کرد و ۲۴ ساعت بعد در بیمارستان زیر دستگاه تنفس مصنوعی بود، او به مننژیت مننگوکوکی مبتلا شده بود. به دلیل شوک عفونی و اختلال در خون‌رسانی، هر دو پای خود را از زیر زانو از دست داد و هر دو کلیه‌اش از کار افتاد. طحالش را از بدنش خارج کردند و شنوایی گوش چپش را از دست داد. پزشکان تنها دو درصد شانس زنده ماندن در او می‌دیدند.

Amy Purdy بعدها گفت: «اگر کسی به من می‌گفت من هر دو پایم را در نوزده سالگی از دست می‌دهم، هرگز تصور نمی‌کردم بتوانم با این موضوع کنار بیایم.
ولی این اتفاق افتاد و من فهمیدم چیزهای زیادی برای زندگی کردن وجود دارد و تمام زندگی من در پاهایم خلاصه نمی شود. من باید ایمی قدیم را رها می‌کردم و آغوشم را روی ایمی جدید می‌گشودم. شاید دیگر لازم نیست قدم ۱۶۵ سانتی‌متر باشد، می‌توانم هر قدی که دوست دارم داشته باشم، بستگی دارد با چه کسی دوست باشم.»

Amy Purdy  اولین‌باری که پای مصنوعیش آماده شد، پس از امتحان کردن آن با ترانه‌ای که از رادیو پخش می‌شد ایستاد و همراه پدرش رقصید، قبل از آن‌که بتواند راه برود، و باور کرد که اگر می‌تواند برقصد، پس می‌تواند راه برود، پس می‌تواند دوباره اسنوبورد را تجربه کند.

هفت ماه بعد به همراه پزشک معالجش برای اولین‌بار پاهای مصنوعی برای اسنوبورد طراحی کرد تا بتواند دوباره اسنوبرد را امتحان کند. یک سال بعد مقام سوم اسنوبرد را در مسابقات کوه های ماموث به دست آورد. موفقیت‌هایش روز به روز بیشتر شد و به عنوان بهترین ورزشکار دارای معلولیت شناخته شد.

در سال ۲۰۱۴ به پارا المپیک سوشی رفت و برای اولین‌بار به عنوان ورزشکار زنی که از ناحیه هر دو پا معلولیت داشت، روی سکوی این رشته ایستاد و مدال برنز المپیک را دریافت کرد.

در همان سال در مسابقه تلویزیونی "رقص با ستارگان" آمریکا شرکت کرد و با رای مردم و داوران به مقام دوم رسید، رأی نه از روی دلسوزی که به دلیل استعداد او و شگفتی طرفدارانش بود.

سال بعد کتابی پیرامون زندگی‌اش چاپ کرد که بسیار پرفروش شد. ازدواج کرد و خط تولید پوشاک خودش را افتتاح کرد. در همین سال بود که همراه اپرا وینفری، از قدرتمندترین و تاثیرگذارترین چهره‌های دنیا به تور دور آمریکا رفت برای ایراد سخنرانی‌هایی پیرامون زندگی‌اش و ایجاد انگیزه در مخاطبانش.
 از افتخارات ورزشی Amy Purdy میتوان به مدال برنز بازی‌های پارالمپیک زمستانی ۲۰۱۴ سوچی - روسیه در رشتهٔ «اسنوبرد کراس»   مدال طلای «بازی‌های پارالمپیک زمستانی ۲۰۱۱ کاردرونا - نیوزیلند» در رشتهٔ «پارا اسنوبرد کراس» اشاره کرد

پاسخ
جالب بود
امیدوار بود آدمی به خیر کسان
مرا به خیر تو امید نیست، شر مرسان
پاسخ
جالب بود!!!
امیدوار بود آدمی به خیر کسان
مرا به خیر تو امید نیست، شر مرسان
پاسخ
امیدوارم همه رویاهاشون دنبال کنن
پاسخ
فوق العاده بود