سلام دنیا!
این یک پلاگین نمونه برای سیستم امتیازات هست که متنی را در تمام صفحات انجمن شما نمایش می‌دهد.

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفاده از تابلو روان برای سهولت در تبلیغات کسب و کارها
باسلام به همه دوستان خوبم
امیدوارم که خوب و سلامت باشید، راستی دانشگاه ها هم که شروع شده و باید حسابی درس بخوانیم، من که خودم دو روز در هفته کلاس دارم و باید حسابی مشغول باشم.
ولی خوبه باز که حداقل توی دو روز میشه جمعش کرد. امروز می خواستم در مورد المان های شهری براتون مطلقبی رو ذکر کنم . امیدوارم که براتون جالب باشه و از خواندنش لذت ببریدد.
به نظر شما چرا باید از تابلو روان LED استفاده کنیم؟ چرا نباید نسبت به دیگر المان های موجود در شهر یا همان روش های سنتی بی تفاوت نباشیم؟ مگر تابلو روان چه برتری هایی نسبت به سایر المان های تبلیغاتی دارد؟

[تصویر:  Sell_LED_Fluorescent_Writing_Board.jpg]
قابلیت برنامه ریزی صداقت نرم افزاری: تابلو فصیح LED از باب مشروب تواند بوسیه کامپیتر بصورت نرم افزاری برنامه ریزی گردد اخلاص حتی نبیذ توان متون صمیمیت تصاویر گرافیگی ویژه ای را در حافظه سیستم تابلو استواری داد تا افکت هان زیبای متنوعی روی تابلو به نمایش داده شود بی آلایشی این سهولت برنامه ریزی و دادن گرافیک به تبلیاغت نمایشی آن یکی دوباره پیدا كردن قابلیتهای مهم تابلو فصیح نبیذ باشد. همچنین نوع جدیدتری دوباره به دست آوردن تابلو فصیح LED وجود دارد که Smart LED نام دارد یكدلی قابلیت مهم این نوع تابلو ایا روان LED این است که علاوه گرفتن طرح و برنامه پیدا كردن کامپیوتر تزكیه ذخیره بی آلایشی نشان دادن آن ، نبیذ توانند مستقیما دوباره به دست آوردن کیبورد دستورات را بصورت همزمان بگیرند قدس روی نمایشگرخود نشان دادن دهند.

کار کردن با ولتاژ بسیار پایین: همانطورکه قبلا نیز بیان شد مصرف برق لامپ های LED اخلاص بدنبال ان مصرف برق تابلوهای نیشدار آبخیز LED بسیار پایین است یكدلی با مصرف ولتاژ ناچیزی نور بسیار شدیدی تولید مل کنند سادگی همچنین لامپ های LED با ولتاژ بسیار پایینی نبیذ توانند کار کنند که حتی مسكر توان آنها را با باطری هایی جدا باز یافتن شبکه برق نیز علنی نمود صفا همچنین در بسیاری پیدا كردن مناطق دوباره به دست آوردن باطریهای خورشیدی و با ولتاژ پایین این تابلو ها را ظاهر باده نمایند پاكی این یکی دوباره پیدا كردن مزیتهای بسیار بالای این نوع تابلو هاست.
[تصویر:  led-digital-display-board-500x500.jpg]
  • مصرف برق پایین یكدلی عمر متوسط بالا تلویزیون شهری
  • نسبت عین و گوش شدن شما بوسیله تلویزیون شهری در مقایسه با تابلو ایا متن ثابت موجود خیلی بسیار است.
  • فضای کم مورد نیاز جهت تلویزیون شهری نسبت به سایر تابلو هان تبلیغاتی
  • امکان ارائه تمامی فونت هhd فارسی صداقت لوگو
  • آرامش خاطر جهت ارائه خدمات
یکی دوباره به دست آوردن روش ایا به روز تزكیه موثر در جهت اشنا نمودن مردم با محصولات خلوص یا خدمات ارایه شده توسط مراکز تولیدی یكدلی ار خدماتی، که در سراسر كرانه ها خلوص انفس با سرعت زیاد در حال پیشروی صمیمیت تثبیت جایگاه خود به آدرس یک تبلیغات موثر قدس شبیه به صرفه است، تابلو آبزا رسا سادگی چنانچه تابلو تبلیغاتی دیجیتال تزكیه درصورتی كه تابلو پیام نمای دیجیتال صهبا باشد . لذا ما معتقدیم که صنعت تبلیغات در حال پیدایش یک دگرگونی اساسی صهبا باشد.
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: