رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کات کبود یا سولفات مس CuSO4
#1
کات کبود (سولفات مس) از خانواده نمکهاست و به شکل بلور یا پودری به رنگ آبی روشن می باشد.کات کبود یا سولفات مس در تشکیل کروفیل و فتوسنتز دخالت دارد.
کاربردهای کات کبود یا سولفات مس در کشاورزی و دامداری:
-کنترل بیماریهای قارچی میوه ها و سبزی ها
-تحریک تشکیل ویتامین A ونقش مهم در بیوسنتز و فعالیت اتیلن بعنوان هورمون رسیدگی میوه ها
-رفع کمبود مس که با کودهای دیگر می توان بکار برد
-عامل تحریک رشد مرغهای گوشتی
-عامل نابودی کرمها و حلزونها بخصوص کرم کبد گوسفند
همچنین برای اینکه آب خزه و جلبک نگیرد نیز کاربرد دارد و در استخرها نیز می توان استفاده نمود تا از خزه و جلبک جلوگیری شود.
تا 6 ساعت پس از ریختن کات کبود در آب از آب برای شنا یا ... نباید استفاده نمود.
زاج (برای تهنشین شدن املاح و جلوگیری از کرم زدگی آب) و کات کبود همزمان نباید استفاده شود چون اثر یکدیگر را خنثی می کنند.برای استفاده از زاج باید یک هفته از استفاده کات کبود گذشته باشد.



سلام جهان!:

- هیچ پیامی یافت نشد.


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان