سلام دنیا!
این یک پلاگین نمونه برای سیستم امتیازات هست که متنی را در تمام صفحات انجمن شما نمایش می‌دهد.

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
باقلوا
#1
آموزش تهیه باقلوا
مواد لازم برای درست کردن باقلوا برای 18 نفر

برای تهیه این باقلوا می‌توانید از ترکیب مغر بادام، گردو و پسته استفاده کنید، به اینصورت که برای هر لایه باقلوا از یکی از مغزها بریزید یا اینکه هر کدام از مغزها که دردسترس شماست و بیشتر دوست دارید را استفاده کنید.

ارزش غذایی باقلوا  هر تکه 4 در 4 سانتیمتر:

انرژی: 390 کالری، چربی: 25.9 گرم، سدیم، 196 میلی‌گرم:کلسترول: 27 میلی‌گرم، کربوهیدرات کل: 37.5 گرم، فیبر رژیمی: 3.1 گرم و پروتئین: 6.1 گرم 


مواد لازم برای تهیه باقلوا

خمیر باقلوا (خمیر فیلو) 450 گرم

مغز گردو  450 گرم

کره 230 گرم

شهد عسلی به میزان لازم

دارچین  قاشق چای‌خوری

طرز تهیه باقلوا:

فر را با 175 درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. کف و اطراف یک قالب فر مربع شکل به ابعاد 48× 33 سانتی‌متر را کره می‌مالیم.مغز گردوها را آسیاب کرده،روی آن دارچین می پاشیم. خمیر فیلو را پهن می‌کنیم. خمیر را به اندازه قالب می‌کنیم و در آن قرار می‌دهیم. بقیه خمیر ر ا با یک پارچه مرطوب می‌پوشانیم تا خشک نشود. دو لایه خمیر در قالب قرار داده و روی آنها کاملا کره بمالید و کار را ادامه می دهیم تا 8 لایه داشته باشیم. 2 تا 3 قاشق سوپ خوری مخلوط گردو را روی تمام سطح خمیر بریزید. دو لایه خمیر بگذارید و روی آن کره بمالید. دوباره ترتیب مغز گردوها و لایه ها را همینطور ادامه دهید. لایه بالایی باید حدود 2 تا 8 لایه عمق داشته باشد.از یک چاقوی تیز برای بریدن باقلوا به شکل لوزی یا مربع از بالا تا کف قالب استفاده کنید. شما می توانید 4 ردیف ببرید سپس برش‌های عرضی را مورب بزنید تا باقلوایتان لوزی شکل باشد.حدود 50 دقیقه در فر بپزید تا باقلوا طلایی و ترد شود.وقتی باقلوا داخل فر است شهد عسلی را درست  کنید.باقلوا را از فر دربیاورید و فوراً شهد را روی آن بریزید و بگذارید سرد شود. باقلواها را تا وقتی کامل سرد شود در ظرف دربسته قرار ندهید اگر آنها را بپیچید خیس می شوند. 
می توان از مغز بادام یا پسته هم استفاده نمود.
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان