04-06-2018, 02:50 PM
آموزش تهیه دسر_سوتلاچ به( سبک ترکیه)
مواد لازم برای تهیه دسر سوتلاچ:
آب 1 پیمانه
شیر 1 و ½ پیمانه
برنج 100 گرم
آرد برنج 4 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
شکر ¾ پیمانه
وانیل ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه دسر سوتلاچ:
ابتدا برنج را به همراه آب درون قابلمه ریخته و می پزیم. شیر، آرد برنج،شکر، وانیل و نشاسته ذرت را در کمی آب حل کرده و به برنج اضافه می کنیم.اجازه می دهیم تا برنج له شود و مرتب مخلوط را هم می زنیم.هنگامی که مواد غلیظ شد، آن را از روی حرارت برمی داریم. از مواد به اندازه ی 5 قاشق غذاخوری برداشته و درون یک ظرف می ریزیم. سپس زرده های تخم مرغ ها را به همراه زعفران به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. باقیمانده مواد را درون چند کاسه کوچک نسوز تقسیم کرده و روی هر کاسه مقداری از مواد تخم مرغی می ریزیم. با پشت قاشق روی آن ها را صاف می کنیم. فر را روشن می کنیم تا گرم شود. سپس کاسه ها را با دمای 200 درجه ی سانتیگراد به مدت 15 دقیقه درون فر قرار داده تا روی آن ها طلایی رنگ شود.
بعد از آماده شدن آن ها را از فر خارج کرده و چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سرد شوند.پس از سرد شدن آماده مصرف هستند.
مواد لازم برای تهیه دسر سوتلاچ:
آب 1 پیمانه
شیر 1 و ½ پیمانه
برنج 100 گرم
آرد برنج 4 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
شکر ¾ پیمانه
وانیل ½ قاشق چایخوری
طرز تهیه دسر سوتلاچ:
ابتدا برنج را به همراه آب درون قابلمه ریخته و می پزیم. شیر، آرد برنج،شکر، وانیل و نشاسته ذرت را در کمی آب حل کرده و به برنج اضافه می کنیم.اجازه می دهیم تا برنج له شود و مرتب مخلوط را هم می زنیم.هنگامی که مواد غلیظ شد، آن را از روی حرارت برمی داریم. از مواد به اندازه ی 5 قاشق غذاخوری برداشته و درون یک ظرف می ریزیم. سپس زرده های تخم مرغ ها را به همراه زعفران به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. باقیمانده مواد را درون چند کاسه کوچک نسوز تقسیم کرده و روی هر کاسه مقداری از مواد تخم مرغی می ریزیم. با پشت قاشق روی آن ها را صاف می کنیم. فر را روشن می کنیم تا گرم شود. سپس کاسه ها را با دمای 200 درجه ی سانتیگراد به مدت 15 دقیقه درون فر قرار داده تا روی آن ها طلایی رنگ شود.
بعد از آماده شدن آن ها را از فر خارج کرده و چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سرد شوند.پس از سرد شدن آماده مصرف هستند.