سلام دنیا!
این یک پلاگین نمونه برای سیستم امتیازات هست که متنی را در تمام صفحات انجمن شما نمایش می‌دهد.

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عسل
#1
عسل Honey به فارسی اَنگَبین همچنین انگُبین و اَنگُوین می گویند.عسل را زنبور از شهد گلها تهیه می کند و مایعی شیرین و گران رو است و یک ترکیب محلول در آب بسیار غلیظ قندی است.مهمترین قندهای عسل عبارتند از:فروکتوز،گلوکز و ساکاروز و یک کیلو عسل 3250 کالری انرژی دارد.آمیلاز،اینورتاز،کاتالاز و پراکسیداز برخی مواد تخمیری موجود در عسل می باشند.وجود مواد تخمیری در عسل باعث شده در تبادلات غذایی و کمک به هضم غذا بالاترین رتبه را در میان غذاها داشته باشد.
*کودکان زیر دوسال نباید عسل مصرف کنند(بعلت سمی که در بدن آنها تولید می کند).
اهمیت زنبود عسل و عسل در ادیان نیز به آن اشاره شده بطوری که در قرآن کریم در سوره نحل به نحوه خلقت زنبود عسل و چگونگی تولید عسل و اینکه عسل شفا می باشد اشاره شده.
اما علی (ع) می فرمایند: «همانا زنبور عسل از هر گلی زیباترینش را برمی‌گزیند. از او دو گوهر گرانقدر تولید می‌شود» در یکی از آن دو (عسل) شفای درد مردم ودر دیگری نور و روشنایی (موم) است.
مقدار ویتامینهای اصلی در عسل قابل توجه نیست و میزان املاح معدنی بستگی به نوع عسل متفاوت است.عسل های تیره میزان املاح معدنی بیشتری دارند.مهمترین املاح معدنی عسل عبارتند از:کلسیم،پتاسیم،سدیم،منگنز،آهن،مس،فسفر،منیزیم و گوگرد.
انواع پروتئین و اسیدهای آمینه و اسیدهای عالی مانند اسید فرمیک و مشتقات کلروفیل نیز در عسل یافت می شوند.
آنزیم و بوهای خوش نیز در عسل وجود دارند.
مقدار بسیار کمی آب در عسل وجود دارد و به همین دلیل به راحتی فاسد نمیشود و حمل و نقل و تجارت آن آسان می باشد.عسل تنها ماده طبیعی است که فاسد نمیشود.
طبق تصویب‌نامه ۱۹۰۶ فدرال غذا و داروی آمریکا، عسل اینگونه تعریف شده‌است:
عسل، شهد و ماده مترشحه محتوی قند گیاهان است که توسط زنبور عسل جمع‌آوری شده، تغییر حالت داده و در شان عسل ذخیره می‌گردد.
عسل از دیرباز مورد توجه بشر بوده و در مصر از حدود 3500 سال پیش به خواص دارویی آن اشاره شده است.برای مومیایی نمودن اجساد نیز از عسل استفاده می شده.ابوعلی سینا نیز نسخه های زیادی بر پایه عسل و موم در کتاب قانون تجویز نموده.
رنگ عسل با توجه به منبع شهد آن از سفید روشن تا سیاه می باشد.عسل بر اساس منبع شهد آن یا منطقه ای که زنبود در آن عسل را تولید نموده طبقه بندی می شود.
عسل طبیعی شکرک می زند و رس می کند و این دلیلی بر تقلبی عسل نیست.عسل تقلبی به روشهای مختلفی تهیه می شود مثلا حل نمودن مواد گلوکوزی در آب و شیره گیاهان یا اینکه به جای تغذیه زنبور با گیاهان آن را با آب قند تغذیه می کنند.
نحوه تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی آزمایشگاه می باشد اما این روشها نیز به کار گرفته می شود و تا حدی اطمینان می دهند:
1-عسل طبیعی هنگامی که در دهان قرار گیرد توسط مخاط دهان به خوبی جذب می شود اما عسلهای تقلبی و دست ساز روز زبان مانند آب نبات مانده و به خوبی جذب نمی شوند.
2-یک قطره عسل در یک لیوان آب سرد ریخته شود حالت چسبندگی خود را حفظ می کند و به سرعت حل نمیشود اما عسل تقلبی از هم میپاشد و سریع حل میشود.
3-عسل طبیعی را از پشت شیشه آن نمیتوان چیزی را مشاهده نمود اما عسل تقلبی مانند شیشه رنگی است و می توان از پشت آن اشیاء را دید.
4-اگر عسل تقلبی با گلوکوز تجاری تولید شده باشد شکرک نمیزند و شفاف میماند اما پس از مدتی مانند نبات رنگی به صورت یکپارچه سفت شده و به راحتی از شیشه جدا نمیشوند.
در هر حال بهترین و مطمئن ترین راه تشخیص عسل طبیعی از تقلبی آزمایشگاه می باشد.
خواص دارویی عسل:
1-پیشگیری و درمان سرطان بعلت وجود فلاونوئیدها و آنتی اکسیدانها و در پیشگری از بیماریهای قلبی نیز مفید است.
2-آنتی بیوتیک قوی و ضد قارچ می باشد.معمولا عسلهای تیره تر خاصیت آنتی اکسیدان و آنتی بیوتیک قوی تری دارند.
3-برای درمان زخمها و سوختگی ها بخصوص بعلت داشتن خاصیت ضد قارچ و آنتی اکسیدان.همچنین درمان تبخال
4-انرژی زا بودن عسل مانند یک نوشابه انرژی زا در هر قاشق غذا خوری حدود 64 کالری انرژی می باشد که سریع وارد خون می شود.
5-افزایش حافظه از خواص عسل می باشد.عسل به جذب کلسیم در بدن که مغز نیز به آن نیاز دارد کمک می کند.
6-درمان سرماخوردگی و سرفه
7-درمان بیخوابی
8-درمان و به حداقل رساندن آسم و  آلرژی . یک ماه پیش از فصل گرده افشانی خوردن آن باعث می شود از آلرژی های فصلی در امان باشیم.
9-مشکلات پوست سر و شوره سر
10-پیشگیری ازدیابت و درمان زخمهای دیابت
11-بهبود هضم غذا و از بین بردن حالت تهوع
12-درمان آکنه و لایه برداری از سطح پوست(برداشتن سلولهای مرده از سطح پوست)،مرطوب کننده و ماسک مو
13-کاهش کلسترول،بهبود گردش خون و کاهش وزن
14-درمان عفونت ادراری و ناتوانی جنسی


-ژل رویال royal jelly چیست؟
زنبورهای کارگر علاوه بر عسل،موم و ژل رویال نیز تولید می کنند که به آن شاه انگبین، شیر زنبور عسل، شهد شاهانه و غذای ملکه هم  می گویند. این ماده بسیار مغذی و نیرو بخش است. بطوری که به عنوان غنی ترین ماده مغذی بیولوژیک شناخته شده و از گذشته های دور به عنوان اکسیر جوانی و مایه حیات در طب باستان استفاده می شده و اکنون نیز در کشورهای پیشرفته جهان استفاده طبی از آن بر پایه تحقیقات دانشمندان در دانشگاه ها و موسسه های تحقیقاتی معتبر رایج است.
ژل رویال royal jelly از دو جفت غده هیپوفارین موجود در طرفین سر زنبوران کارگر جوان ترشح  و با بزاق دهان آنها مخلوط می گردد.خمیری شکل با رنگ تقریبا سفید تا زرد کمرنگ و طعمی تند و زننده دارد. لاروها تا سه روز از این ماده استفاده می کنند اما زنبود ملکه بطور دائم. بدون ژل رویال هیچ لاروی قادر به رشد نیست و این ماده، ملکه را قادر می سازد که در روزهای تخم ریزی در شبانه روز بیش از 2500 تخم بگذارد که وزن این مقدار بیش از وزن خود ملکه است.ملکه زنبور عسل به علت استفاده از این ماده مغذی حدود 5 تا 6 سال عمر می کند در حالی که زنبور های کارگر در فصول فعالیت خود یعنی بهار و تابستان حدودا در کمتر از 14 تا 24 روز از فعالیت خود میمیرند.
هنگام حل شدن کمی کف تولید می کند و PH آن اسیدی است.
مواد موجود در ژل رویال:
• آب (بیشترین مقدار)
•کلاژن
•کربوهیدرات
• پروتئین (قسمت عمده آن آلبومین و گلبولین است)
• اسید های آمینه ضروری که 8 نوع آن در این ژل موجود است.
• از جمله اسید های چرب غیر اشباع موجود در آن می توان به 1- هیدروکسی 2- دکنوئیک اسید (HAD10) اشاره نمود که تنها درطبیعت در ژل رویال دیده شده و خواص اعجاب انگیزی را در بر دارد.
•استیل کولین
•مواد معدنی همچون کلسیم، آهن، سیلیسیوم، فسفر
•ویتامین های گروه B9,B12,B1,B2,B3,B5,B6,B7,B8,A,C,E.
قیمت خرید و فروش عسل طبیعی بستگی به نوع و کیفیت آن متفاوت است.
 قیمت عسل طبیعی و ژل رویال را می توانید در وب سایت آسمان کالا یا کانال تلگرام asemankala@ مشاهده نمایید یا با شماره تلفن 09308719596 تماس بگیرید.
پاسخ
#2
البته در مقاله تشخیص عسل طبیعی سایت درکام با استفاده از منابع معتبر نوشته شده که تنها راه تشخیص، همان فرستادن به آزمایشگاه است که شما خودتون هم نوشتید و روش های دیگر مثل چشیدن طعم یا بو کردن عسل یا ریختن آن در آب سرد هیچ جواب مشخصی به ما نمی دهند.
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان