شربت های تابستانی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن تهران تبلیغ (http://tehrantabligh.com/forum) +-- انجمن: اصلی (http://tehrantabligh.com/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: آشپزی (http://tehrantabligh.com/forum/forumdisplay.php?fid=15) +---- انجمن: کیک و شیرینی (http://tehrantabligh.com/forum/forumdisplay.php?fid=78) +---- موضوع: شربت های تابستانی (/showthread.php?tid=233) |
شربت های تابستانی - ساحل طلایی - 05-10-2016 با فرا رسیدن فصل تابستان بازار نوشیدنیهای خنک داغ میشود و همه به تهیه و خرید این نوشیدنیها روی میآورند و در این بین افرادی هستند که به دلیل اهمیت دادن به سلامت خود، نوشیدنیهای گیاهی و خانگی را به نوشیدنیهای صنعتی ترجیح میدهند. بسیاری از این نوشابههای طبیعی وقتی به شیوه صحیح تهیه و مصرف میشود نه تنها مانند نوشابههای صنعتی سلامت بدن را تهدید نمیکند بلکه حتی خواص بسیار مفیدی دارد برای مثال برخی از آنها تقویت کننده، برخی آرام بخش و دسته ای نیز حتی تاثیر درمانی دارد. طرز تهیه برخی از این نوشیدنیهای گیاهی سالم و مفید که برای فصل گرم تابستان و پیشگیری از گرمازدگی نیز سودمند است، به شرح زیر است: شربت ریحان برای تهیه این نوشیدنی مقداری شربت آب قند رقیق را با دو فنجان برگ ریحان خرد شده مخلوط کنید، داخل ظرف درداری بریزید و به مدت یک ساعت در ظرف را ببندید. بعد از آن مایع را صاف کنید و سپس در یخچال قرار دهید تا خنک و آماده نوشیدن شود. شربت استوقودوس برای تهیه این نوشیدنی سه قاشق گل تازه استوقودوس را به مقداری شربت آب قند رقیق اضافه کنید و پس از یک ساعت شربت را صاف و خنک کنید. شربت استوقودوس شما برای نوشیدن آماده است. شربت نعناع شربت نعناع را نیز میتوانید مطابق با روش تهیه شربت استوقودوس تهیه کرده و پس از خنک شدن در یخچال مصرف کنید. برای تهیه این نوشیدنی استفاده از یک فنجان برگ تازه نعناع کافی است. شربت گشنیز و فلفل سبز برای تهیه این نوشیدنی خوش طعم و خنک کننده مقداری برگ گشنیز خرد شده را به همراه دو لیوان فلفل سبز ریز شده به شربت آب قند رقیق بیفزایید. پس از یک ساعت شربت را صاف کنید و بعد از خنک شدن میتوانید آن را مصرف کنید. شربت وانیل و بابونه یک لیوان شکر را با یک چهارم لیوان گلهای تازه بابونه به همراه مقداری وانیل با یک لیوان آب مخلوط کنید و در حرارت متوسط بجوشانید تا شکر به خوبی در آب حل شود. بعد از یک دقیقه جوشیدن ظرف را از روی حرارت بردارید و به مدت یک ساعت به حال خود بگذارید و سپس آن را در شیشه تمیزی بریزید و به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید تا پس از آن آماده مصرف شود. شربت لیمو و رزماری ترکیبی از یک لیوان شکر را با 5/1قاشق غذاخوری رزماری خرد شده ، یک عدد پوست لیموی خلال شده با مقداری دلخواه آب بجوشانید تا شکر به خوبی در آب حل شود. بعد از یک دقیقه جوشیدن، شربت را از روی حرارت بردارید و بعد از یک ساعت که شربت به خوبی سرد شد آن را داخل یخچال قرار دهید و پس از چند روز نوشیدنی ابتکاری شما آماده مصرف خواهد بود. RE: شربت های تابستانی - shimask70 - 02-22-2018 مرسی از دستورالعمل ها |