شهرام ناظم مدیر فنی شرکت یاهو yahoo - کاربر - 12-24-2015
[attachment=53]
متولد 1341،تهران،ثروتمند .نشریهٔ فورچون در ۱۳۸۲ فرزاد ناظم را با ثروتی در حدود ۳۰۰ میلیون دلار، به عنوان چهاردهمین ثروتمند ایرانی در جهان معرفی کرد.- تحصیلات متوسطه در دبیرستان البرز
- مدرک کارشناسی ارشد در رشتهٔ علوم رایانه از دانشگاه ایالتی پلیتکنیک کالیفرنیا
- معاونت رسانهاي oracle
- مسوول تقسيمات سرور شبكهاي
- عضو مدیریت کمیته فروش محصولات
- يكي از اعضاي اصلي مهندسي شبكه سایت یاهو
- مدیریت بخش فنی سایت یاهو
- مسئول فنی نهایی سایت یاهو
- گر دوست دارید با دیدگاه آقای ناظم در مورد کار و فعالیت آشنا شوید، بهتر است متن زیر که در پاسخ به یک نظر سنجی از ایشان آورده شده است را بخوانید. از مدیران شرکتهای یاهو، گوگل، آمازون، سیسکو و مایکروسافت پرسیده شد در مورد استخدام دو شخص که ۲۴ سالهاند و توانایی یکسانی هم دارند کدام یک را انتخاب میکنند: شخصی که سعی کرده کار جدیدی را شروع کند اما شکست خورده و یا کسی را که بعد از اتمام تحصیلات خود به عنوان یک برنامهنویس در یک شرکت بزرگ مشغول به کار شده است. همه پاسخ یکسانی دادند و گفتند آن شخصی را ترجیح میدهند که تلاش خود را برای ایجاد یک شرکت صرف کرده اما شکست خورده است. آقای ناظم که در آن زمان مسئولیت مهندسی شرکت یاهو را عهدهدار بوده، نظری مشابه با دیگران ولی با دیدگاهی عملیتر داشته است: "من عملا روی کسی که شروع ناموفقی داشته است حساب بیشتری باز میکنم. این گفته را به عنوان یک اصل از من به یادگار داشته باشید: اگر واقعا دوست دارید در شرکت بزرگی مثل یاهو استخدام شوید، بهتر است اول خودتان شرکت بزنید
|