انجمن تهران تبلیغ

نسخه‌ی کامل: آموزش تهیه بستنی Ice Cream
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
طرز تهیه بستنی-بستنی جزء دسرهای سرد می باشد و طرز تهیه بستنی به میزان یک کیلو و نیم اینگونه می باشد:
شیر به میزان 1 لیتر،شکر به میزان 300 گرم،ثعلب به میزان 2 قاشق چایخوری،محلول زعفران به میزان دو قاشق سوپخوری،گلاب 4 قاشق سوپخوری،پودر هل سفید یک قاشق چایخوری،خامه 100 گرم،پسته به میزان 100 گرم
-
ابتدا شیر را می جوشانیم و ثعلب را با شکر مخلوط کرده،آرام آرام به شیر در حال جوش اضافه و هم میزنیم تا در شیر حل شود.
-
شیر را از روی حرارت برداشته تا داغی خود را از دهد و از صافی آن را می گذرانیم تا یک دست شود.
-
پس از اینکه شیر کمی خنک شد محلول زعفران،گلاب و هل را به آن اضافه می کنیم و در فریزر آن را قرار می دهیم.
-
هر یک ساعت آن را از فریزر خارج و هم میزنیم تا یخ نزند و تا 4 بار این کار را انجام می دهیم.
-
پسته خلال شده را به آن اضافه می کنیم.
-
خامه را در یک سینی به ضخامت یک یا دو میلیمتر پهن می کنیم و در فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند سپس آن را خرد کرده و به بستنی اضافه می کنیم.بستنی را در این حالت با قاشق چوبی بهم می زنیم و دوباره در فریزر قرار می دهیم.
در مورد خامه اگر چرب باشد منجمد نمی شود و باید کمی شیر به آن اضافه شود و بهتر است از خامه خشک استفاده شود
اگه بخوایم طعم کاکائویی داشته باشه کاکائو رو باید کی اضافه کرد؟
مرسی خوبه