انجمن تهران تبلیغ

نسخه‌ی کامل: روش های درمان فیستول مقعدی با لیزر در کلینیک زارعی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
روش های درمان فیستول مقعدی با لیزر بدون بازگشت و مراقبت های بعد از عمل

[تصویر:  fistula4.jpg]
تا مدت ها تنها روش قطعی و موثر برای درمان فیستول مقعدی انجام عمل جراحی بود تا اینکه با پیشرفت علم و تکنولوژی پزشکان توانستند لیزر درمانی را برای درمان کشف کنند. در رابطه با درمان های خانگی و گیاهی باید بگوییم که هیچ کدام از این روش ها کارایی و تاثیر کافی را برای درمان قطعی آن ندارند و این روش ها صرفا جنبه ی درمان حمایتی و تکمیلی را دارا هستند.

آیا فیستول مقعدی درمان قطعی دارد؟
[img=718x0]http://cliniczarei.com/wp-content/uploads/2018/10/fistula-3.jpg[/img]

بله. این بیماری درمان قطعی دارد. با برش دادن پوست محل فیستول مقعدی و تخلیه ی کامل آن می توان کانال را برای همیشه مسدود ساخت و از بین برد. تا مدتها تنها روش درمان قطعی، سپردن بیماران به تیغ جراحی بود ولی امروزه روشی با نام لیزردرمانی برای درمان قطعی این بیماری کشف شده است که به  مراتب مطمئن تر و موثر تر است و عوارض بسیار کمتری نسبت به انجام عمل جراحی دارد.

درمان فیستول مقعدی با لیزر بدون عمل جراحی
[img=718x0]http://cliniczarei.com/wp-content/uploads/2018/10/Laser-fistula-treatment.jpg[/img]

تیغ جراحی برای هیچکسی خوشایند نیست آن هم در شرایطی که برای عمل فیستول مقعدی باشد. امروزه جایگزین مطمئن تر و بهتری برای عمل جراحی فیستول مقعدی وجود دارد که در کوتاه ترین زمان ممکن و با کمترین میزان عوارض و خطر می تواند برای همیشه به این مشکل پایان دهد و از طریق روشدرمان فیستول با لیزر بدون عمل جراحی ، بدون درد و بدون خونریزی و بیهوشی امکان پذیر است.

هزینه درمان فیستول مقعدی با لیزر

در رابطه با هزینه ی درمان فیستول با لیزر که شاید برای بسیاری از شما دوستان سوال باشد باید بگوییم که این عمل کاملا سرپایی است و بدون نیاز به انجام بستری و بیهوشی صورت می گیرد از این رو هزینه ی آن به مراتب از هزینه های درمانی بیمارستان و انجام عمل جراحی پایین تر خواهد بود.

اما در رابطه با هزینه ی دقیق باید بگوییم که برآورد کردن دقیق هزینه ی انجام این کار نیاز به بررسی و انجام معاینات پزشکی دارد تا به طور دقیق مشخص شود که محل فیستول و اندازه ی آن چقدر است.

در ضمن اینکه لیزردرمانی فیستول مقعدی امکان بازگشت مجدد فیستول مقعدی را تا حد بسیار زیادی کاهش می دهد و به صفر می رساند در حالی که در روش عمل جراحی امکان بازگشت مجدد فیستول مقعدی وجود دارد از این رو شما 1 بار و برای همیشه بابت آن هزینه خواهید کرد.

درمان فیستول مقعدی با جراحی
[img=718x0]http://cliniczarei.com/wp-content/uploads/2018/10/Treatment-of-fistula-with-surgery.jpg[/img]

درمان فیستول مقعدی با جراحی از روش هایی است که سالها برای درمان فیستول مقعدی توسط پزشکان انتخاب می شد و در حال حاضر هم با وجود روش های ایمن تری مانند لیزر درمانی همچنان این خط درمانی پابرجاست. برای انجام عمل جراحی فیستول مقعدی از تکنیک های متعددی استفاده می شود. هر تکنیک و روش مختص نوع خاصی از فیستول مقعدی است که بنا به تشخیص و صلاحدید پزشک شما انتخاب خواهد شد. این تکنیک ها به شرح زیر است:
  • فیستولوتومی که در بیش از 90 درصد موارد فیستول مقعدی کاربرد دارد و با ایجاد یک برش باز طولی تمامی قسمت هایی که در اثر فیستول مقعدی تخریب شده اند به طور کامل تخلیه می شود.
  • فلپ آدوانسمنت که مختص موارد بسیار خاص و وخیم است مانند افرادی که در خطر بی اختیاری مدفوع قرار دارند. در این روش با بریدن قسمت هایی از پوست رکتوم یا مقعد اقدام به ترمیم فیستول مقعدی می نمایند.
  • پلاگین بیولوژیکی که با استفاده از بافت انسانی ( مخاط روده ی انسان ) پلاگین مخروطی شکلی ساخته می شود که آن را توسط بخیه به سر داخلی فیستول مقعدی متصل میکنند و از گسترش آن جلوگیری می نمایند.
  • استن از قدیمی ترین تکنیک های جراحی فیستول مقعدی است. در این روش با قرار دادن یک نخ بخیه برای مدت 6 الی 12 هفته درون فیستول مقعدی قرار می دهند تا چرک و عفونت داخل آن تخلیه شود.

درمان گیاهی فیستول مقعدی

درمان گیاهی فیستول مقعدی شاید از بحث برانگیزترین موضوعات پیرامون این بیماری باشد. فیستول مقعدی با تخریب بافت ها و عفونت فراوانی همراه است که در صورت عدم درمان مناسب و رسیدگی های پزشکی می توان به شدت عفونی و دردناک شود. از این رو توصیه ی ما برای درمان فیستول مقعدی فقط خط درمان های پزشکی است.

درمان گیاهی صرفا می تواند در این میان جنبه ی حمایتی و تکمیلی را دارا باشد و با کاهش علائم و نشانه ها همه چیز را موقتا آرام جلوه دهد در حالی که با تاخیر انداختن روند درمان، فیستول مقعدی گسترش می یابد و شرایط وخیم تری را برای بیمار ایجاد می کند.

در کتب طب سنتی به خواص درمانی مواردی از قبیل عسل، پونه ی کوهی، سرکه ی سیب، سیر و روغن درخت چای برای کاهش علائم و نشانه های فیستول مقعدی اشاراتی شده است.

درمان فیستول مقعدی با عسل

عسل یکی از فوق العاده ترین خوراکی ها برای از بین بردن انواع عفونت ها و سموم بدن است. مصرف مداوم و روزانه ی عسل می تواند بسیاری از عفونت های بدن را از بین ببرد و برای تسکین درد و التهاب ناشی از فیستول مقعدی بسیار مفید است.

برای استفاده از خواص عسل می توانید از دو روش زیر استفاده کنید:
  • 1 قاشق غذاخوری عسل را با 1 لیوان آب ولرم ترکیب کرده و 2 بار در روز آن را میل نمایید.
  • عسل را به طور مستقیم بر روی محل فیستول مقعدی خود بمالید با پارچه ی تمیزی محل آن را بپوشانید و اجازه دهید جذب پوست شما شود.

مزیت درمان فیستول مقعدی با لیزر نسبت به سایر روش ها

عمل جراحی فیستول مقعدی تا سالها تنها روش درمانی ممکن برای پایان دادن به  مشکل فیستول مقعدی بود ولی با کشف روش لیزر درمانی پزشکان دریافتند که میزان موفقیت این روش درمانی به قدری بالاست که تمامی موارد درمانی توسط آن با موفقیت به سرانجام رسیده است و بیماران با کمترین میزان ممکن با عوارض و خطرات پس از انجام آن مواجه شده اند.

از این رو با اطمینان بیشتری این روش به عنوان مناسب ترین گزینه برای عمل جراحی فیستول مقعدی انتخاب شد.

اما چرا درمان فیستول با لیزر تا این حد توانست بیشترین درصد رضایت بیماران را کسب کند و بالاترین میزان موفقیت را در روش های درمانی کسب نماید:
  • از جمله مزیت های درمان فیستول مقعدی با روش لیزر درمانی سرپایی بودن این روش است که بدون نیاز به انجام بستری در بیمارستان در کوتاه ترین زمان ممکن به زندگی روزمره ی خود باز می گردید.
  • در حین لیزر درمانی هیچ اثری از خونریزی و درد وجود ندارد.
  • در روش لیزر درمانی نیازی به انجام بیهوشی عمومی نیست و بیمار فقط تخت بیحسی موضعی قرار می گیرد.
  • در روش لیزر درمانی اثری از تیغ جراحی نیست.
  • در روش لیزر درمانی فیستول مقعدی نیازی به تعویض پانسمان نیست.
  • پروسه ی درمانی توسط لیزر درمانی بسیار کوتاه است و بیمار کمترین مدت دوران نقاهت را تجربه می کند.
  • در روش لیزر درمانی احتمال ابتلا به عفونت های بعد از عمل و بیماری هایی نظیر هپاتیت به 0 می رسد.
  • در روش لیزر درمانی خبری از عوارض خطرناک و غیرقابل جبران مانند بی اختیاری در دفع مدفوع و گاز روده نیست.

مراقبت های بعد از عمل فیستول مقعدی

برای جلوگیری از ایجاد عفونت و بازگشت مجدد بیماری و برای بهتر و سریع تر گذراندن دوران نقاهت بعد از عمل جراحی فیستول دسته ای از مراقبت ها و توصیه ها وجود دارد که رعایت کردن آنها باعث می شود که در مدت زمان سریع تری سلامتی خود را به دست بیاورید و به روند زندگی عادی خود باز گردید.

مراقبت های بعد از عمل فیستول مقعدی شامل موارد زیر است:
  • مصرف مرتب داروهای آنتی بیوتیک
  • نوشیدن 8 الی 9 لیوان آب در روز
  • استفاده از منابع غنی فیبر مثل میوه ها و سبزیجات تازه
  • درمان سریع یبوست در صورت ابتلا به آن
  • انجام پیاده روی روزانه
  • استراحت کافی
  • پرهیز از نشستن و خوابیدن بر روی زخم
  • تعویض پانسمان در فواصل زمانی معین
  • شستن روزانه ی محل زخم با آب گرم و شامپوی بچه و خشک و تمیز نگه داشتن آن
  • نشستن در ظرف آب گرم برای مدت 15 دقیقه در طول روز